Om

Min vision…


…är att med personligt engagemang, ansvar och nära samarbete, vägleda och stötta dig som kund i arbetet att säkerställa ditt företags utveckling.Min mission…


…är att ditt företag ska tjäna på mina tjänster. Det kan vara i form av minskade kostnader, ökad likviditet eller ökade marginaler, som några exempel. Genom tydliga löpande rapporter får du som företagare en klarare bild av hur ditt företag utvecklas, vilket kan ligga till grund för de beslut du behöver fatta.


LeB Ekonomiansvar AB är ett fullserviceföretag inom ekonomi och administration. Du som kund väljer själv vilka tjänster du har behov av och jag försöker skräddarsy en så exakt och anpassad ekonomilösning som möjligt.


Jag strävar efter ett nära samarbete med mina kunder. Jag är mån om att utnyttja mina olika kompetenser för att på ett ansvarsfullt sätt kunna vägleda dig som kund i arbetet att säkerställa ditt företags utveckling.


Jag vill att du som kund ska förstå din redovisning och kunna fatta beslut utifrån den. Därför lägger jag stor vikt vid att den löpande rapporteringen till dig blir så tydlig som möjligt.


Ring Lena Björklund

0707 -90 60 23...så kan vi prata om vilka önskemål du har och vad jag kan erbjuda. Jag ser fram emot ditt samtal!

Följ länkarna till sidor som kan vara till nytta för dig.

Organisationsnummer

559028-3403


Kontakt

lena@lbekonomiansvar.se

0707 - 90 60 23

Yrkesrollen som redovisningskonsult håller hög kvalitet genom att jag följer standarden enligt Rex (Svensk standard för redovisningstjänster).


Information om behandling av personuppgifter i register för antagande och hantering av kunder och uppdrag

 

När personuppgifter behandlas har den personuppgiftsansvarige en skyldighet att lämna viss information till de registrerade. Med anledning av uppdraget kommer personuppgifter att behandlas av LeB Ekonomiansvar AB. Av denna anledning lämnas följande information.